Boka kurs - avboka

I Kulturskolan ger vi dig mellan 6 och 22 år utrymme att upptäcka, utveckla och uttrycka dig på din fritid. Vi ger dig plats att fylla våra rum med ord, bild, toner, rörelser och passion. Rum för fantasi!

Du som vill komma direkt till vår kurskatalog och bokning, klicka här.

På den här sidan kan du läsa mer om:

  • hur du bokar en plats på någon av våra kurser.
  • hur du avbokar en plats
  • hur du bekräftar en plats med ett kursplatsnummer
  • mer information om Kulturskolan Stockholm

Du som vill avboka din plats direkt gör det genom att fylla i webbformuläret här.

Våra kurser

Hos oss kan du välja mellan 70 olika ämnen och hundratals kurser inom musik, teater, dans, cirkus, konst och media. Vi har kurser som sträcker sig över en hel termin men också kortare kurser. För dig med funktionsnedsättning finns Kulturskolans Resurscenter.

Som elev i Kulturskolan får du undervisning av hög kvalitet. Våra terminskurser kostar mellan 300 och 750 kr. Här kan du läsa mer om våra olika kursavgifter.

Du som söker till någon av våra instrumentkurser och inte har ett eget instrument kan du hyra ett av Kulturskolans instrumentförråd.

Boka en plats

För att boka en plats på någon av Kulturskolans kurser går du till vår kurskatalog. Där kan du filtrera på ämne, ålder, område, veckodag med mera. För att boka en kurs måste du ha ett konto för Stockholms stads e-tjänster. När du har klickat på Boka-knappen vid en kurs kommer du till inloggningssidan. Om du inte redan har ett konto i Stockholms stad, skapar du ett där, med din
e-postadress och ett lösenord som du väljer själv.

För mer information om betalningsvillkor.

Avboka en plats

Du som har gått en kurs i Kulturskolan och av olika anledningar inte vill fortsätt måste säga upp platsen genom att fylla i ett webbformulär. Det är också bra om du meddelar din lärare, men uppsägningen måste ske genom webbformuläret.

Bekräfta en plats med ett kursplatsnummer

Klicka här för att läsa hur du ska göra med ditt nummer.

För mer information om Kulturskolan

På sidan Om Kulturskolan hittar du mer information om oss, våra kurser, vår undervisning och lärare.