Kul på höstlovet

Lär dig något nytt, bli bättre på det du redan gör eller bara ha kul! Gå en höstlovskurs hos kulturskolan. Du kan välja mellan enstaka prova-på tillfällen, heldagskurser och kurser som sträcker sig över 2-3 dagar. Kurserna kostar mellan 100 och 200 kr

Här hittar du snabblänkar till våra höstlovskurser sorterade efter ämnen.
Kulturskolan ger höstlovskurser över hela Stockholm.

Vill du se kurser i ditt närområde?

Sök upp och kryssa i ditt område under "Filtrera" när du väl klickat in dig i e-tjänsten.


Teater och musikal

Välj mellan kurser som blixtteater, improvisation eller kulturmix. Både du som är nybörjare och du som har teatererfarenhet är välkommen!

 Se alla kurser för teater och musikal och anmäl dig här

 

Musik

Är du intresserad av att börja spela ett instrument? På höstlovet kan du bland annat prova blockflöjt, klarinett och gitarr på flera håll i staden. Instrument finns så klart att låna!Du som redan spelar ett instrument kanske vill prova på musikproduktion eller att spela i en orkester.

Till bokning  Se alla kurser inom musik och anmäl dig här

 

Konst och media

Om du hellre uttrycker dig med bild och form kan gå någon av våra animationskurser. Du som är nybörjare får chansen att lära dig grunderna, medan du som redan kan animera får möjlighet att jobba med ett eget projekt.

Till bokning Se alla kurser i konst och media och anmäl dig här

 

Dans

Du som gillar att dansa kan bland annat välja mellan dansmix, jazzdans och improvisation. Kurserna fokuserar på skapandet och innehållet anpassas efter gruppen. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet.

Till bokning Se alla danskurser och anmäl dig här

 

Flera kortkurser

Det pågår olika kortkurser under hela höstterminen 2018.

 Se kurskatalogens alla kortkurser under hösten 2018

Uppdaterad