Slutsålt till luciaföreställningen i Stadshuset

Nu har sista biljetten sålts till Kulturskolan Stockholms omtyckta sagoföreställning "Himlen hänger stjärnsvart", en av de största luciaföreställningarna som går att se i huvudstaden!

Information om tid 13 december start kl. 19.30   Information om biljettpris 70 kronor för 6-22 år eller 190 kronor för 22 år och uppåtInformation om Stadshuset

I detta luciafirande gestaltas en magisk saga med teatertexter som skrivits av Ulf Stark, en av Sveriges främsta barn- och ungdomsförfattare.
Föreställningen illustrerar den längsta natten. Natten då folktrons gamla väsen vaknar upp ur skrymslen och vrår. Det är den natt då skuggorna får liv, trollen slipper gömma sig för solen och den kalla isdrottningen och hennes hov härskar. Det är också natten då året vänder. Sankta Lucia kommer med sina välkända luciasånger och vi återgår till ljusare tider.
Stämningsfulla sånger, pampiga orkesterstycken och dansande väsen blandas med spännande teaterkaraktärer på Luciafirandet i Stockholms stadshus.

Var: Stockholms stadshus
När: Torsdag den 13 december. Start klockan 19.30
Längd: Då föreställningen är 75 minuter lång och tidvis stämningsfullt lugn så rekommenderar vi inte yngre personer än 6 år att besöka evenemanget.

Köp biljetter  Biljetter köps via Tickster.com (Slutsålt)

Uppdaterad