Hitta flowet – workshops för dig mellan 16 och 20 år

I höst anordnar vi flera spännande workshops med några av Sveriges främsta kulturpersoner – alltifrån Petter till Dragomir Mrsic. Är du mellan 16 och 20 år? Då är det här grejen för dig!

Missa inte den unika chansen att få hänga med och lära av medlemmarna i vårt kreativa råd i höst. Det handlar om att hitta vägen till ditt eget skapande eller kunna fördjupa dig i din passion inom dans, teater, film eller musik. Inga förkunskaper behövs!

Tid och plats för workshops under hösten 2022

Skapa med Saadia Hussain i Vällingby

Är du mellan 16 och 20 år? Nu har du chansen att få hänga med och lära av Saadia Hussain – känd konstnär, konstpedagog och konstaktivist.Den här workshopen vänder sig till dig som älskar konst och media eller är nyfiken på det gemensamma skapandet.

Under två timmar fokuserar vi på kollektiv muralmålning, jobba på skivor och om att komplettera i stället för att konkurrera. Inga förkunskaper krävs. Workshopen är helt kostnadsfri. Kom, det blir kul!

Tid: Workshopen är framflyttad till vårterminen 2023
Plats: Kulturskolan Vällingby

Tidigare workshops

Dansa med Lamin Holmén och Ambra Succi – 1 oktober 2022, Kulturskolan Husby

Musik med Helen McLaughlin – 6 oktober, 2022, Kulturskolan Högdalen

Skapa med Nikeisha Andersson – 18 oktober, 2022, Kulturskolan Södermalm, Medborgarplatsen

Musik med Petter i Farsta – 18 oktober, 2022, Kulturskolan Farsta

Teater med Paula Stenström Öhman – 21 oktober, 2022, Kulturskolan Hägerstensåsen

Drama med Dragomir Mrsic – 21 oktober, 2022, Kulturskolan Bredäng

Om Kulturskolans kreativa råd

Jag hoppas att jag kan bidra genom att dela med mig kring alla mina erfarenheter som kulturarbetare inom både musik, konst och text. Jag har varit verksam över 20 år och har följt utvecklingen och dessutom alla utmaningar som skett under den perioden. Jag tycker kulturskolan är viktig för att kunna låta unga människor fördjupa sig i sina passioner och förverkliga intressen samt drömmar inom alla de konstnärliga uttrycken. Fantasi, kreativitet och skapade är viktigt för människor och det känner jag att kulturskolan står för.

- Petter Alexis, musiker och medlem i Kulturskolans kreativa råd.

Kulturskolans kreativa råd 

Uppdaterad