Samtliga evenemang ställs in

Kulturskolan ställer in samtliga evenemang. Beslutet gäller från och med idag och tillsvidare, men kommer att omprövas igen senast den första juni. Detta gäller enbart planerade evenemang så som konserter, föreställningar, uppspel och vernissage. 🎭 Ordinarie kursverksamhet övergår dagsläget med endast träffar i digital form. Terminskurser och kortkurser pågår alltså men i digital form.

Tidigare beslut om instÀllda evenemang fortsÀtter att gÀlla efter omprövning den 29 april.

2020-03-16 fattades beslut om att stÀlla in alla planerade publika evenemang och program inom kulturförvaltningen fram till och med den sista april.
2020-04-03 fattades beslutet att detta gÀller tillsvidare, men att beslutet skulle omprövas senast den första maj.

Kulturskolan följde de rekommendationer som FolkhÀlsomyndigheten och Stockholms stads stadsledningskontor ger. Efter stadsledningens instruktioner har kulturdirektör Robert Olsson tagit beslut om att alla evenemang inom Kulturskolan Stockholm stÀlls in med omedelbar verkan. Beslutet gÀller frÄn och med idag och tillsvidare, men kommer att omprövas igen senast den första juni. Detta mot bakgrund av de signaler och direktiv som kommit frÄn vÄra myndigheter. Enskilda evenemang, som följer myndigheternas riktlinjer, kan dock komma att undantas frÄn detta beslut.

All ordinarie kursverksamhet fortsÀtter i dagslÀget i digital form.
Se sidan: Vi erbjuder tillfÀlligtvis enbart digital undervisning
Om viss undervisning helt stÀlls in blir elever och vÄrdnadshavare kontaktade gÀllande specifikt tillfÀlle enligt ordinarie rutin.

För frÄgor kan du vÀnda dig till den enhet dÀr gÄr och/eller till din lÀrare.
Se kulturskolan.stockholm.se/kontakt

Uppdaterad