Lär dig spela gitarr online på höstlovet

Är du sugen på att lära dig spela gitarr under höstlovet men har svårt att komma till någon av Kulturskolans lokaler? Då kan du gå vår grundkurs i gitarr som går online och är kostnadsfri!

Under höstlovet släpper vi lektionerna dag för dag, måndag till onsdag, på vår digitala lärplattform. Varje dag får du en samling med videolektioner tillsammans med instruktioner och noter till låtarna vi spelar.

Redan nu när du anmäler dig till kursen kan du logga in och hitta videolektioner för att bekanta dig med gitarren och prova att spela en första låt.

Anmälan till onlinekurs i gitarr. 

Vill du fortsätta efter lovet?

Efter kursens slut finns lektionerna kvar till och med vecka 45 för dig som vill öva vidare.

Om du vill fortsätta att lära dig spela gitarr kan du sedan hoppa på Kulturskolans hybridkurs i gitarr, som består av både fysiska och digitala träffar och ännu fler videolektioner med låtar!

Vill du gå en helt fysisk kurs har vi flera gitarrkurser för nybörjare. Sök i kurskatalogen på den stadsdel där du önskar gå.

Kulturskolans hybridkurs i gitarr.

Kulturskolans fysiska gitarrkurser för nybörjare.

Behöver du låna gitarr?

Du som anmält dig till höstlovskursen och behöver låna gitarr, kan kontakta oss per e-post så snart som möjligt, så kan du låna instrument gratis under perioden v. 44-45. Därefter lämnar du tillbaka gitarren eller fortsätter låna den om du anmäler dig till någon mer gitarrkurs i Kulturskolan. Då kostar instrumentlånet 300 kronor per termin.

Kontakta Jens Ståbis, musiklärare på Kulturskolan, om du behöver låna en gitarr. 

E-post till Jens Ståbis.

Foton: Jack Sharp och Dan Senior, Unsplash.com.

Uppdaterad