Biljetter ute nu till luciaföreställning i Stadshuset

Säkra din biljett till Kulturskolan Stockholms omtyckta sagoföreställning "Himlen hänger stjärnsvart", en av de största luciaföreställningarna som går att se i huvudstaden!

Information om tid 13 december start kl. 19.30   Information om biljettpris 70 kronor för 6-22 år eller 190 kronor för 22 år och uppåtInformation om Stadshuset

I detta luciafirande gestaltas en magisk saga med teatertexter skrivna av Ulf Stark, en av Sveriges främsta barn- och ungdomsförfattare. Föreställningen illustrerar den längsta natten på året. Natten då folktrons gamla väsen vaknar upp ur skrymslen och vrår. Det är den natt då skuggorna får liv, trollen slipper gömma sig för solen och den kalla isdrottningen och hennes hov härskar. Men det är också natten då allt vänder. Alla goda väsen rustar för den stora ljusfesten då Sankta Lucias krona ska tändas, och hon och hennes följe sjunger sina välkända sånger som ger alla hopp om ljusare tider.

Stämningsfull sång och musik, pampiga orkesterstycken och dansande väsen blandas med spännande teaterkaraktärer i detta magnifika Luciafirande i Stockholms stadshus.

Var: Stockholms stadshus
När: Fredagen den 13 december. Start klockan 19.30
Längd: Då föreställningen är 75 minuter lång och tidvis stämningsfullt lugn så rekommenderar vi inte yngre personer än 6 år att besöka evenemanget.

Köp biljetter  Biljetter köps via Tickster.com

Uppdaterad